2722026050 6973779985, 6947381898 1ο χλμ Μεσσήνης - Πύλου, Μεσσήνη
Search Close
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ρόδον | Αίθουσα Εκδηλώσεων Μεσσήνη


Ζήστε μοναδικές στιγμές γεμάτες γεύσεις, μουσικές, φίλους, χορό και διασκέδαση!​

Η επιχείρηση μας “Αίθουσα Εκδηλώσεων ΡΟΔΟΝ” η οποία βρίσκεται στην Μεσσήνη, μέσω της μεγάλης γκάμας υπηρεσιών που προσφέρει, σας παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την διοργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης.

Η πολυτέλεια και η ανυπέρβλητη άνεση, το μοναδικό στυλ, το πλούσιο και ποιοτικό μενού και η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την επιχείρησή μας την ιδανική επιλογή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Εκδηλώσεις Γάμου
  Εορτασμούς Επετείων
  Εκδηλώσεις Βάπτισης
  Επαγγελματικές Εκδηλώσεις
  Συνέδρια
  Πάρτυ Γενεθλίων
  Αρραβώνες
   
   
  …και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Η αγάπη και η αποδοχή που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια μας έχει κάνει να προσπαθούμε καθημερινά πετυχαίνοντας μαζί με εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο γάμο, τη βάπτιση ή την επαγγελματική σας εκδήλωση.

Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την εκδήλωσή σας σε μια αξέχαστη καλαίσθητη εμπειρία με μοναδική απήχηση για εσάς και τους καλεσμένους σας, εξασφαλίζοντας εικόνες αναλλοίωτες στο χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε το ιδανικό μενού για την εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, ενώ σας δίνουμε την δυνατότητα γευσιγνωσίας, κατόπιν συνεννόησης.
 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Σας παρέχουμε ανετο parking με παρκαδόρους καθώς και ηχητική και φωτιστική κάλυψη. Παράλληλα, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να συζητήσουμε για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σας.
 

ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα με ευγένεια θα φροντίσει για την άψογη εξυπηρέτησή σας καθώς και τον καλεσμένος σας.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ