2722026050 6973779985, 6947381898 1ο χλμ Μεσσήνης - Πύλου, Μεσσήνη
Search Close
hero image
 
 
 
ΡΟΔΟΝ
Αίθουσα Εκδηλώσεων Μεσσήνη


Η επιχείρηση μας “Αίθουσα Εκδηλώσεων ΡΟΔΟΝ” η οποία βρίσκεται στην Μεσσήνη, δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης από το 1990, αναλαμβάνοντας εκδηλώσεις γάμου, βαπτίσεων αλλά και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Δημιουργήθηκε με αγάπη, μεράκι και με στόχο να καλύπτει τις υψηλότερες απαιτήσεις αλλά και να προσφέρει τις ιδανικές λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.

Η ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σας κάθε στιγμή, φροντίζοντας ώστε κάθε επιθυμία σας να ξεπεράσει ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα και μπορεί να σας εγγυηθεί μια μαγική εκδήλωση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Η αίθουσα εκδηλώσεων “Ρόδον” αποτελείται από 2 χώρους, ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό, με εύκολη πρόσβαση και σύγχρονες εγκαταστάσεις, έτοιμοι πάντα να φιλοξενήσουν οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Μεσσήνη.
 
 
 
 
ΡΟΔΟΝ
Πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικά υπέροχο loft κτίριο με αίθουσα συνολικής χωρητικότητας 500 ατόμων.
 
 
 
ΡΟΔΟΝ GREEN
Υπέροχος εξωτερικός χώρος, συνολικής χωρητικότητας 600 ατόμων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΑΡΟΧΕΣ
  Άνετο parking με παρκαδόρους
  Ηχητική κάλυψη
  Φωτιστική κάλυψη
  Χρήση projector
   
   
  Το ευγενικό και έμπειρο προσωπικό μας, η εξαιρετική ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων καθώς και η φινετσάτη διακόσμηση είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να μας εμπιστευτείτε για την εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Είμαστε κοντα σας και πάντα στην διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να σχεδιάσουμε την ιδανική εκδήλωση που θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένες σας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ