2722026050 6973779985, 6947381898 1ο χλμ Μεσσήνης - Πύλου, Μεσσήνη
Search Close
 
 
 

ΑΝΕΤΟΙ & ΚΟΜΨΟΙ

ΧΩΡΟΙ

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

ΠΛΟΥΣΙΟ & ΓΕΥΣΤΙΚΟ

ΜΕΝΟΥ 

 

 


 

 
 
 
 
 
ΡΟΔΟΝ
Αίθουσα Εκδηλώσεων Μεσσήνη


Η επιχείρηση μας “Αίθουσα Εκδηλώσεων ΡΟΔΟΝ” η οποία βρίσκεται στην Μεσσήνη, δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης από το 1990, αναλαμβάνοντας εκδηλώσεις γάμου, βαπτίσεων αλλά και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Δημιουργήθηκε με αγάπη, μεράκι και με στόχο να καλύπτει τις υψηλότερες απαιτήσεις αλλά και να προσφέρει τις ιδανικές λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ

Κάθε γάμος πρέπει να τελειώσει με μια επιτυχημένη δεξίωση. Η επιχείρησή μας αποτελεί την ιδανική επιλογή, κάθε εποχή του χρόνου, για να γιορτάσετε την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Όποια εποχή και αν προγραμματίζετε τη βάπτιση του παιδιού σας, η επιχείρησή μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την διοργάνωση μιας ονειρεμένης εκδήλωσης που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι 4 χώροι που διαθέτει η επιχείρησή μας, αποτελούν την ιδανική λύση για οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε η εκδήλωση να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για την εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάντε click εδώ και δείτε διάφορες φωτογραφίες από τους χώρους μας καθώς και από διάφοες εκδηλώσεις που έχουμε φέρει σε πέρας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ